Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klicka

We value your privacy
It is actually so precious to us
that we want to own it




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-07-02 03:50



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Ack ja, ständigt denna Storebror som är så snäll så snäll ...

2021-07-02

  Annie b'larsson VIP
Ja, det är roligt formulerat, för det är precis så. :)
2021-07-02

  lodjuret/seglare VIP
A great White sea bird
not vill bli som prompt rörd
sakna ej att see at tv
but have a friend strax breve

my own friend took the train
but we vill se varandra again
vi vill råkas some days i livet
to be seen jämt syns överdrivet
2021-07-02

  Nanna X
Haha så sant, hur många gånger har man inte klickat bort sin privacy liksom...
2021-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP