Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd en pinne


Tänd en pinne
Stegra en stock
Å ditt lynne
En riktig bock
Om du finne
Få, ta o plock!
Linda din vals
Runtom hans hals
Knip åt och sno
Skörden, ditt sto




Bunden vers (Rim) av Okande VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-03 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Okande VIP