Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brassa på


Kan för alltid
Peka på dig
Säga det var du,
Du som tände på
När jag där står
Med dunken
Upp-och-ned
Som ett fån
Och brassar på




Fri vers av Okande VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2021-07-03 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Okande VIP