Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konversation

 

 

han sitter tyst

hon väntar

på att han ska säga något

men han förblir tyst

 

varför är det alltid hon

som ska fylla tomheten med ord?

har han ingenting att säga?

mer än enstaka syrliga kommentarer

 

en gång älskade hon honom

förblindad av kärlek

det hon trodde var kärlek

var inget annat än köttets lustar

 

gemenskapen fanns där inte längre

inte på samma sätt som förut

nu hade vardagen tagit vid

allt gick i samma hjulspår

 

hon suckade djupt

reste sig och gick ut i köket

han satte sig framför TV:n

det var visst nån fotbollsmatch

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-07-04 13:44



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Allt handlar om fortplantning. Kärlek är bara ett hittepå för att nå dit.
2021-07-15

    Elisabeth Nilsson VIP
På kornet taget om ett förhållande som går på tomgång efter alla år. Kärlek kan vara svår att underhålla. Säkert många som känner igen det du skriver.
2021-07-05

    Lena Staaf VIP
När förälskelsen övergår till vardag visar man sig tydligare för varandra.
2021-07-04

  Kungskobran VIP
Gud vad trist, hitta en annan.
Fint fångat av dig
2021-07-04

  Kajan VIP
En resignation blir så oerhört tydlig här, mycket bra skildrat är det.
2021-07-04

  Sparvögat VIP
Känner tomheten efter en gemenskap som flytt i dina väl tecknade ord…
2021-07-04

  Susen VIP
Förnimmer en ensamhetskänsla där förhållandet går på tomgång. Bra fångat
2021-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP