Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krökt rygg


med paradiset i vy
med himlen i smak























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-07-04 23:16



Bookmark and Share


  Poesia VIP
Med få ord skapar du många bilder. Snyggt!
2021-07-06

  "Silver" VIP
Snygg och spännande titel, samt sköna därpå följande rader. Titeln lite katt-aktig, vilket får mig att minnas din dikt Kattan.
2021-07-05

  Peter Olausson VIP
Vacker bild, kärnfullt uttryckt
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP