Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
abstrakt eller realistisk eller drömsk


ordflätad



poe
si

poe


utan att förstå

det poesin alltid vet

att varje människa
är

en hel värld

kom
si

kom


och var och en av dessa rika världar
har ett eget älskande hjärta

jag älskar dig
älskar du mig

du älskar mig
älskar jag dig

älskar
si

älskar


poesin som baddar svalka





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-05 17:48



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Finurligt väver orden sin väv, överraskande både till form och innehåll.
2021-07-05
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP