Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HINDEMITH OCH HÄNDEL

Hindemith och Händel;
konstmusik och sång.
Fjärilar, lavendel;
livets trädgårdsgång!

Hjärtats klockas pendel;
tiden kort och lång.
Hindemith och Händel;
livets följetong.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-09 09:01



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Ja, de är olika.
Hindemith så mycket form och Händel ett knippe känslor.

2021-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP