Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlekar

Vem satte dig Där
fyra väggar, golv och tak
för din trygghets skull

när du skapats för Här
fyra vindar, jord och himmel
för din frihets skull?

Ljumma och ljuvliga
sanna och verkliga
dina uppvindar
dina sommarlekar
dina vida fält.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-10 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP