Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla trivs inte under tak, omgivna av förväntningar och regler


Skogens dotter



hon gick rakt ut i skogen, naken, med ett
ljus fladdrande i nattluften genom diset

ljudlöst trevande barfota genom dimma
tung nog att erbjuda motstånd men hon
smög målmedvetet rakt mot gläntan där
tjärnen låg svart som en spegel i natten


Hon släckte ljuset, släppte ut håret och
simmade ut i vattnet under fullmånen
och dök utan att lämna en ring på ytan








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-11 01:16



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Underbar
2021-07-15

  Hopplös själ
Kanske inte saknad!?
Välkomnad av mörkret tänker jag.
2021-07-11

  Kungskobran VIP
Spårlöst försvunnen.
Saknad av vem?

2021-07-11

  lodjuret/seglare VIP
Det där är en del av problemet med livet, att aldrig veta säkert. Om det vore bara fötter ändå eller någon människa som suttit och sedan torkat sig med löv, men spår av kiss i snö, det kan ju ha gjorts av ett djur lika väl, även om fotspåren borde säga en vandrare något.
2021-07-11

  Hopplös själ
Jag dras till mörkret
Jag dras till tjärnen
Jag dras till slutet

Dragningskraften är komplett
Vackert i all oändlighet
2021-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP