Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörlig

Fastvuxna drömmar,
letar efter ett utlopp,
ett eget uttryck och
förverkligande

Flugorna cirkulerar
kring mina orörliga
tankemoln
Här finns en dysterhet
orsakad av osynliga
hinder, en andlig öken...

Om färgerna bara slog ut!
Utan förvarning och klockslag!
Istället rör sig solen ifrån mig
och skuggorna hopar sig...





Fri vers av Seasons VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-18 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP