Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sök hos någon som ger svar

 

Sök inte om råd och hjälp av en människa!

Människan är en besvikelse

 

Sök inte om råd hjälp hos en ideologi!

Ideologin är påhittat tanke

 

Sök inte om råd och hjälp hos egen skapade gud

De är skapat av dig själv

 

Sök efter den du säker

Den du saknar

 

Hos någon som kan ge svar…

Trots att du nekar till hans existens

 

GUD!

Skaparen GUD!

 

Kärlek!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2021-07-19 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP