Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sociala plattformar är magi om man bara vågar flyga


jag vill se

Varje meddelande till dig fyller jag med åtrå och begär
Varje dag tar jag mig fram genom dina bilder
Och får det inte vara så
Kan det inte vara så?

Visa mig allt du vill
Jag tittar gärna
Jag får inte nog
Vill du visa mig mer, jag vill se allt


Det kan ha varit en sen natt innan jag somnade
Du var där på min näthinna över hela min skärm
Jag tackade gudarna för att jag låtit mina ord flyga till dig via satellit
Billerna som landade hos mig fick mig att tacka henne, hon, gud


Visa mig allt du vill
Det finns ingenting som jag inte skulle gilla
Din smak rörande konst och kläder
Det du gillar att äta en fredag
Och så allt som skildrar dig
Jag vill bara se mer


Som om de orden passerade förbi
Som om den kommentaren i kommentarsfältet inte alls hade ett syfte
Och jag har nog en ide eller två
Jag tror du tänker lite som jag, ord mot foton
Foton från dig ger mig orden. Orden ja ger dig belönas med foton
Och jag fastnar i e annan och bättre värld
Det är du som försöker slingra dig
Och jag som håller kvar dig, håller om dig
Visa mig allt nu, allt det som jag älskar att se
Jag vill bara se dig
Sluka dig med blicken




Fri vers av PPQ
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-20 20:37



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Framtiden har tagit människorna ett steg närmare tack vare tekniken, både på gott och ont.
2021-07-21
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ