Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bänken och jag

 

Och,

När jag slog mig ner på en bänk

Vid strandvägen i Kungsängen

 

Var plånboken tom på pengarna

Huvudet var full på de tomma tankarna

Själen var tom på känslorna

 

Kastade blickarna mot himmeln

Kastade blickarna djup i havet

Kastade blickarna mot marken

 

Jag ligger djupt i min skit!

Jag ligger långt djupt i suset

Jag ligger djupt in i helvetet

 

Jag är tom!

Jag är tom på allt!

Jag är utbränd!

 

Plånboken behöver aldrig jag fylla på igen

Tankarna behöver aldrig jag uppdatera igen

Känslorna är urtömda

 

En NY JAG!

En NY Naji!

En ny variation skapelse!

 

Vill jag vara!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-07-22 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP