Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftermäle

Där är du ju
i barn du fick och barn de fick
ett sista sms
med smajlisar och tacksamhet
en sista aftonfärd
som hämtat ifrån sagorna
en sista viloplats
vid gammal skog och kolsvart jord.

Ditt skepp var vitt som is.
Som is.

Och det blev afton
och det blev morgon
och det blev bra
det blir bra pappa




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-07-23 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP