Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självklart


fullständig tillfredsställelse för kvinnan är målet,
hon bör därför aldrig nekas någonting

hon bör alltid få allt hon vill























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-25 12:22



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Du tycks ha snälla tankar om kvinnan! Enligt Nietzsche var kvinnan yta i ett grumligt vatten som behövde mannen på grund av hans djup, och målet för kvinnan var alltid havandeskapet, att få barn! Men det var Nietzsche det!
2021-07-29

  SpamPippiL VIP
Jag vill ha vaniljglass i stora lass.
2021-07-25
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP