Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klar som glas


hon visste att hon var en
spegel
och hon älskade alla

och
allt levande liv
som hon såg

den viktigaste
drivkraften som fanns
i hennes ådror

var att
spegla fram
det allra vackraste

och finaste
hos var och en
som såg sig

i hennes ögonglans
i hennes ögonglimt
i hennes ögonro

så i varje tid och i varje stund
som fanns
höll hon sin spegel

hel och ren

spegelren
spegelren
spegelren





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-26 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP