Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gåvotiden


den blomstertid






vi får bara
låna

varann

en
förunnad tid



så är det






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-26 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP