Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i försommarens nu


förbi ilande smekning




har du tänkt på
hur
en småfågels


vingar låter


nyss var hon
här
på min uteplats


vid min frukost


när hon begav sig
vidare
det mjuka fladdret


kändes som


en ljuvlig förundrad
smekning
över min kind








Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 20 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-21 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP