Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tröttaska



dagen är
ljus

och varm



leende grönska



men kroppen
orkar inte

lyfta med sig själen
mot himlens vidder

för att dricka



nuet



när bägaren bjuds



medan dagen fnittrar
av ren iver och lycka



där
ute






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-26 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP