Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att passa in


med bland ulvarna
allt frid och stöld
tills
de upptäckte
och avslöjade
ett får i ulvakläder




Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-26 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP