Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku - livet leker


hoppa hage
i oss leker livet
ta fatt




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-27 09:04



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Ovanligt och svårt att få till en riktigt lycklig text!
2021-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Hellre det än att liket lever.

"May you live every day of your life."
(Jonathan Swift)
2021-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Jaa!
2021-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP