Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken kort beskriven eller rättare sagt olycklig kärlek


Mitt hjärta

När jag första gången
började umgås med dig
Då tog du nyckeln
till mitt hjärta

När vi därefter
träffades ensamma
Då nvände du nyckeln
och låste upp mit hjärta

När vi därefter
vart ett par
Då klev du in
i mitt hjärta

När du därefter sa
att du ville ha ett break
Då slet du
ut mitt hjärta

När du därefter sa
att vi bara skulle vara vänner
Då krossade du
mitt hjärta med ett enda slag

När du krossat det
färdigt helt och hållet
Då gav du tillbaka nyckeln
och det som fanns kvar av mitt hjärta




Fri vers av Merlin
Läst 587 gånger
Publicerad 2006-07-26 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Merlin
Merlin