Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av de önskningar jag helst skall bli sanna


Allt jag begär

Allt jag begär
är att

Bli tagen på allvar
Slippa vara ensam
Dela livet med någon
Få jobb
Bli respekterad
Få leva
Vara frisk
Ha gott om pengar
Få bli kär

Jag högst av allt begär
Är endast att få vara

DEN JAG ÄR




Fri vers av Merlin
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-27 00:49



Bookmark and Share


  Fru_Lygnelid
det är så sant de du skriver vännen.
2007-09-02

    eva m h
Jag har samma längtan! Läs gärna min dikt "Bara vara".
2006-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Merlin
Merlin