Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nyckfulla kärlekens grymma öde

Mitt möte med dig
känner på mig att det blir vi
men hur skall jag berätta
om min sjukdom som jag har

Det blir en date och fler med dig
känner mig glad men är ändå så ledsen inombords
för hur skall jag berätta
om min hemska sjukdom

Vi blir ett par
planerar att flyttar ihop
känner att jag måste berätta
om min sjukdom för dig för att ge dig chansen innan det är för sent

Dagen då vi letar hus frågar du mig
vad är det som är fel vill du inte leva med mig?
bestämmer mig för att berätta
om min sjukdom som kan göra att jag dör

Du blir tyst och ser mig i ögonen säger
att du älskar mig ovasett och vill leva med mig den tid vi har
en sjukdom som är jobbig
men andra kan älska dig för det

Går till doktorn för ett läkar besök
får reda på att jag är på väg att bli bättre och frisk om några år
min sjukdom som är besegrad
med hjälp av dig och kärleken till dig tror jag

Är hemma förbereder romantisk middag
det ringer på dörren där står en man och säger att du dött
min sjukdom som
jag är på väg att bli fri från

Ett liv försvinner medan
ett annat liv fås
varför vara frisk från dödlig sjukdom
när mitt liv kärlek vart tvungen att dö

Jag kan inte glädjas
åt att jag blir frisk
när kärleken
istället dör




Fri vers av Merlin
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-07-27 04:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Merlin
Merlin