Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken

tänk en tanke

eller var det två

glädje och förtvivlan



vilket skall jag välja

kan jag välja bort ena

eller hör de ihop


tänker du en tanke

är det kanske alltid två

trotts du inte vill




Bunden vers (Haiku) av Merlin
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-07-27 04:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Merlin
Merlin