Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Åskoväder
i en berlock
runt halsen...

Säsongerna
växlar
med omsorg
men ovädret
är en röd tråd

Aldrig
en lugn stund
ingen avkoppling
från skyns ilska

Hjärtat vet
när någon
skriver på det
och sigillet sätts på...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-07-28 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP