Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet
denna sköra gåva
som vi har att vårda
vad gör vi av det?

Livet
har vi till låns

Vår vandring
är oviss
det gäller att göra något åt livet
den stund vi har




Fri vers av AA VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-29 23:24



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Ja, det är sannerligen en klok kommentar! Vi försöker, men ibland lyckas vi inte riktigt. Det är väl mänskligt?!
2021-07-30
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP