Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontakt

En märklig tid
har tagit upp kontakter med människor
jag inte träffat på minst 40 år

Vi möts via orden
människor från min tonårstid
kommer ihåg mig

Uppbrottet från min barn- och ungdomsstad
ledde till att banden som hade börjat tvinnas
brast

Det är aldrig för sent att återknyta....




Fri vers av AA VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-29 23:35



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fint, om man får kontakt igen. Fast ibland har för mycket tid kommit emellan, för mycket har hänt och man har förändrats själv! (Fast det är förstås min upplevelse.)
2021-07-30
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP