Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eko

när ni viskade hur värdelös jag var,
blev jag tillslut så tom,
att det fortfarande hörs idag.




Fri vers (Fri form) av HHannaS
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-30 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HHannaS
HHannaS