Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fundering nedkom efter att ha läst "ibland så" av catharina.jerbo.


Gör om och gör rätt så nära rätt


Även om jag förstod hur allting var och är och även om jag också förstod bevekelsegrunderna för allt och alla i alla sammanhang i mitt liv - ett tillstånd som jag naturligtvis aldrig tror mig kunna komma ens i närheten av - är jag rätt så övertygad om att jag ändå inte skulle kunna välja en väg för mina handlingar som var helt befriad från fel. Därför borde det istället heta: Gör om och gör rätt - och välj de fel som du kan leva med.




Övriga genrer (Aforism) av Almagrundet
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-30 18:58



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
ja! för vad
är fel? och varför? fel kan vara rätt och fel på samma gång kanske? och finns det fel som är fel men rätt i fel situation?
2021-07-31

  Larz Gustafsson VIP
Endast En vet allt.
2021-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet