Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den sista leken… jag

 

Lek med mig den sista leken!

Du drömmen!

Sen ta med hem till dig innan jag dör

 

Jag är drömlekande!

 

Lek med mig den sista leken!

Du barnet i mig!

Sen ta mig hem till fantasilandet

 

Jag är ett barn utan barndoms liv!

 

Lek med mig den sista leken

Du orden!

Sen ta mig hem till dina nya världar

 

Jag är ingen poet!

 

Lek med mig den sista leken!

Du min Anda!

Sen lämna min kropp till döden

 

Jag har ingen själ längre att leva för

 

Lek med mig den sista leken!

Du döden!

Sen befria mig ur ensamheten ut!

 

Döden du!

Jag kommer till dig!

Vill vara evig med dig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2021-08-02 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP