Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårt liv en sekund

Vårt liv ett ögonblick
Ett ögonblick i universum
Ta vara på det ögonblicket
Innan det försvinner

Så kort är vårt liv
I vårt stora universum
Det gäller att ta tillvara
Varenda liten sekund i det




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-03 10:59



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Sanna ord av dej
2021-09-03

  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna.
2021-09-03

  ULJO
Så rätt. Vi lever nu. I en sekund av evigheten. Det måste vi lära oss att uppskatta.
2021-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP