Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två haikun på ämnet rymd


Ge tomrummet plats

i ditt oändlighetsrum

Där alltet andas


Stjärnornas brandfacklor

universums evighet

Faller ända hit




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-06 09:42



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Väldigt fina haikus! Rymmer allt.
2021-08-06

  Marita Ohlquist VIP
Jättebra båda två, var och en med sitt budskap.
2021-08-06

  Sommarnattsljus
Wow! Vilka underbara texter. Jag gillar inte haikun som versform för det mesta, men de här gjorde min dag. Tack!
2021-08-06

  Larz Gustafsson VIP
Rymden - den är grym den!
(Gammalt astronomordspråk...)

Man behöver låta sig överväldigas för att - förhoppningsvis - i processen reduceras till sanna och rätta proportioner.
2021-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP