Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna, sedan stänga

Den är värd blommor
som i sin svaghet urstark
öppnar minnets flod

och vågar våga
måla minnen med munnen
för öron som tror

och hjärtan som kan
öppnas och sedan stängas
likt ett kassavalv.




Bunden vers (Haiku) av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2021-08-08 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP