Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek vid första svajp

 

Svajpar som besatt

Hittar en tjej, så vacker!

Kontaktar henne

Hon verkar intresserad 

Mycket chatt, lite verkstad

 




Bunden vers (Tanka) av Onomatoprofet VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-11 14:16



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Ja, livet är samma, samma med och utan teknik.

2021-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP