Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Kollektiv galenskap)


Dra era täcken över huvet igen

_________________

det regnar spikar

leran formar skuggorna av

mina steg

blandar sig med metallsmaken

framtiden äts upp

av hyenorna

stilla undrar vi vad som gick fel




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-11 18:35



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Fem-etta och 12 poäng för din sanning.
2021-08-31

  petter rost
Så grymt hårt skriver du en påtaglig livsupplevelse. Den gör ont men är så jävligt sann.
2021-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2021-08-11

  Maria Sundelin VIP
Stark
Kramar
2021-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP