Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagletandet

Ville jag vore en annan, men mig själv
är jag inte ännu, så då letar jag förgäves,
där jag inte tappade bort mig, men där ljuset
lyser på backen går jakten, för det är lättast så.




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-11 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP