Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagbok 11 augusti

Här och nu

Alltså varför fundera ...

varför livet blev som det blev...

Jag var full av äventyrslusta

och jag kastade mig ut i Europa

till Frankrike... Paris...

Ja, jag har nog en stark drift till resor

Även om jag havererat flera gånger...

Så, ger jag mig på det igen...!

Även om jag byggt upp något

och sett det raseras -- så bygger jag igen!

Även om du sett ditt bygge raseras -- så fortsätt bygga!

Även om du känt din dröm gå i kras -- så fortsätt drömma!




Fri vers (Spoken word/Slam) av bohemen VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-11 21:33



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Sluta aldrig drömma, det är livsnödvändigt!
2021-08-12
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP