Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL ANTI-VAXAREN

Låt vaccinera dig! Det är din plikt,
en solidarisk handling mot oss alla.
Låt bli att spy din egen galna galla!
Se längre än din nästipp, se på sikt!

Låt inte styra dig av alla dem,
som helst förnekar vetenskap och fakta!
Tänk efter själv i noggrannhet! Tänk sakta!
Som dum riskerar du få hälsa hem.

Jag tillhör dem som tvivlar och som tvekar
på allehanda skum information
men särskilt den som sanningen förnekar

i tron att smittan är konspiration.
Erfarenhet, förnuft och fakta pekar
på vikten av just din vaccination!




Bunden vers (Sonett) av Ulf Carlsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-08-14 14:57



Bookmark and Share


  100apor
Uppskattar drivet som upprepningarna ger sonettens uppmaningar. Utöver det även uppmaningarna i sig!
2021-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP