Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fager


du är så otroligt fager
en himmelskt skinande gudinna

precis som du är
perfekt, enligt mig























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-12 20:48



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Vackert skriftat av dig !!!
2021-08-13

  Maj-Lis VIP
Och du är otrolig
2021-08-13
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP