Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två En Våg


när man väl nått sitt landfäste
är det som om vågen som bar dig
aldrig funnits





Övriga genrer (Aforism) av Almagrundet
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-15 10:14



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
så bra! en sån liten text som tillåter en egen tolkning. det är kalas!
2021-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet