Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortskämmas


ni bör bortskämmas totalt
ni bör få allt ni vill

göra vad ni vill

vi ska göra allt ni vill
vi ska göra allt för er

vi är era dyrkandes slavar























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-15 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP