Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diverse sexuella teorier




Han runkade sönder sitt äktenskap -
var högst troligt bög i hemlighet men
hade aldrig vågat komma ut.

Män som föredrar analsex med kvinnor
likaså.

Män som föredrar att "titta på" är
självkastrerande.

Dessa har ofta för vana att gudomliggöra
kvinnan vilket bara är en annan sida
av myntet som heter kvinnoförakt.

Den är inte kvinnlig sexualitet som är
komplicerad, det är den manliga.

Hans otroliga svårigheter att överge/döda
sin mor psykiskt och överföra laddningen
till en annan kvinna, får nog sägas ligga
bakom det mesta av livets elände här
på jorden. Det räcker ju dessutom
inte med att "glömma" modern...han måste dessutom
bevara respekten för henne för att kunna hitta en
villig kvinna.

Till hjälp i bortträngningen av modern
har han förhoppningsvis en pappa som
det går att slåss med...och lägga ned vapnen
tillsammans med, för att inse att modern är
upptagen.

Denna mognadsprocess är ett helvete
för oss män och helvetet blir inte mindre
av att det förväntas en erigerad kuk hos oss
närsomhelst det vankas kvinnokött i rummet.

"Män tänker bara på en sak" sa kvinnorna förr.

Vad tänkte kvinnorna på när de sa så
och vad tänker kvinnorna på när de
inte säger så ?







Övriga genrer (Kåseri) av Gunnar Hilén VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-17 10:12



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

*ler*

Tänker män?

Många ”sanningar” här...

Skämt åsido...

Jag tänker att ens egna tankar dvs bestämda uppfattningar blir till självuppfyllande profetior...

Jag tänker att det finns en idé i att förbehållslöst lyssna på mina egna tankar...istf att ”veta” vad andra tänker...

O så undrar jag över ”Vem är det som förväntar sig erigerade kukar”?

Är det människans sexualitet som är komplicerad eller är det våra tankar som gör den komplicerad?

Tack!
Tack!
2021-08-20

  Anya VIP
En text som inte skyggar för det som inte är pk. Jag läser och får mig en tankeställare. Tur det finns fina män. Det är svårt med mansrollen, tänker jag.
2021-08-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
Intressanta tankar.
2021-08-17

    Lena Staaf VIP
Jag tror att kvinnorna tänkte på att de inte ville bli utnyttjade ellet våldtagna. Att de var skeptiska till om mannen ville ta hänsyn till kvinnornas önskningar.
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP