Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vy från stugan

 

brisen kommer in från havet

det fladdrar till i gardinen

 morgonen är ny

solen har börjat sin vandring

över bergen stiger den

svagt purpur som färgar himlen

klarblått hav utanför

ser fiskebåtarna lämna hamnen

rida på vågornas skum

vidare vidare ut 

där sillen leka i flock

några moln skymmer

en sol som går upp

gul och varm

glädjen inombords

tacksamhet

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-17 17:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart!
2021-09-02

  M M Mannheim VIP
En fin sammanfattning av en svensk sommarscen. Jag njuter av varje ord, varje rad.
2021-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Den som har det perspektiv du målat ovan är rik.
2021-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Lysande!
2021-08-17
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP