Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet går tydligen vidare

Som ett plåster, som dras av
Gav du mig din sanning
Du tog mitt liv
Jag kan ju inte direkt lappa ihop det, med att dra ihop det som en dragkedja




Fri vers (Fri form) av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-08-17 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP