Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
små vardagliga reflektioner av att bo på markplan


Nakna fötter i gräset



det är lite märkligt,
men så snart jag öppnar dörren och kliver ut,
barfota

på sval asfalt, går några steg ut på gräset


Svalkan från fukten väcker fler sinnen än de
vanliga man är van vid, allt känns plötsligt
så friskt och tyst sådär mitt i natten, så äkta

dofterna svindlar,
stillheten kommer hem när jag går ut,
ensam






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-17 22:33



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Fint! Skönt att gå barfota i gräs! Väcker minnen från barndomen!
2021-08-19

  Poesia VIP
Vad härligt du förmedlar om fler sinnen som väcks, kan riktigt känna gräset under mina fötter. Tack!

Såg förresten en kvinna som gick barfota på trottoarerna i stan - då är det nog bättre med gräset.
2021-08-19

  Linil VIP
"stillheten kommer hem när jag går ut" - en av de bättre raderna jag läst på senare tid. Fint :
)
2021-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP