Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skral odal - Tanka

 

Nere i Bryssel

beslutar amatörer

hur proffs skall odla

dags att lägga i träda

EU:s jordbrukspolitik

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-31 22:27



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja vilken bryr sig om grönsakernas böjning...måste finnas viktigare beslut att ta....eller!?
2021-09-11

  Öknens Ros VIP
EU:s parlamentariker lever långt ifrån verkligheten, skicka ut dom på PRAO i ett par veckor!
2021-09-01

  Niliboy
Ja, de i EU tror att de kan allt, så vill de ta över mer å mer!
2021-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP