Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jagade

Svetten i handflatan vet jag inte riktigt orsak till, men kanske ändå, för i kroppen finns de känsligaste sensorerna, som bättre än min logiska hjärna avslöjar de sköra ställena, och signalerar till mig att, titta - titta - titta, något är på tok, blunda inte dummer, för du måste inse det, just det, som du springer från, fort - fort - fort, och det hjälper inte med att torka händerna, för då svettas de bara mer och mer, så jag springer, jag gömmer mig för det jag inte vill möta, det som gör mig rädd och galen så jag brister i gråt bara vid blotta tanken, en rädd liten hjort som gömmer sig i skogen, står blickstilla, för där kommer jaget efter mig, jaget som gör mig så paralyserad, så att svetten kommer i handflatan.




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-19 20:05



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Finurlig. Visst är det så.
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP