Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå älskling

Vaknar upp efter en ångestfylld natt
Var är jag?
Är jag i din trygghets famn?
Omfamnas jag av dig
Och möts jag av ditt leende som alltid får mig att känna mig så levande
Så glad

Var är du?

Min själ brinner
Den skriker inuti
Slår upp ögonen
Tomt i sängen här bredvid

Du är inte längre här
Jag skakar

Min rädsla
Rott i hamn

Ett liv utan dig
En skrämmande verklighet

Jag vill inte
Utan dig är jag bara inte hel!

Jag saknar
Jag skakar
Jag skriker

Skriker efter dig

Var är du älskling?
Du var mitt liv
Min framtid!

Jag älskar dig
Hur kunde det bli såhär?

I mina drömmar
Älskar vi

Som den första gången vi sågs

Under månens sken

I det höga gräset
Där låg vi

Våra kroppar blev till en

Jag minns det så starkt än

Din kropp mot min
Vi blev ett i våra andetag

Kommer aldrig glömma
Den tid du mig gav

Jag gråter
Men orkar snart inte gråta mer

Måste försöka gå vidare
Utan dig

Det biter i hjärtat
När jag skriver detta

Du finns för alltid
Inom mig

Jag älskar dig
Och saknar dig så..

Hejdå älskling
Aldrig mer vi två .

Copyright
S.s2021




Fri vers av SaraLMaria
Läst 78 gånger
Publicerad 2021-08-20 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SaraLMaria