Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasigt

Något känns trasigt
väntande på reparatör
aldrig kommer denne
trasigt lagas med tejp
så går dagarna
med tejplagade trasiga saker




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-21 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP